• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drone Batterijen

Bestel hier uw extra drone batterijen. Bij Dronewinkel.eu hebben we een groot aanbod aan verschillende drone batterijen.
Merken
Accuduur
Mavic Pro Intelligent Flight Battery
€99,00
Sale
DJI Mavic Intelligent Flight Battery (Platinum) Batterij/Accu
Mavic Intelligent Flight Battery (Platinum) Batterij/Accu
€99,00 €89,00
DJI Mavic 2 Intelligent Flight Batterij
€139,00
Hubsan H107 X4 380mAh Lipo Batterij
€11,95
Hubsan H122D 710mAh Li-Po Batterij
€19,95
Lipo Safe Bag
€14,95
Ryze Tello Flight Battery
€27,95
Sale
PowerUp Powerup FPV battery
Powerup FPV battery
€24,95 €14,95
Hubsan H501 batterij
€35,95
Lipo Bag
€7,95
Hubsan H107D+ 520mAh LiPo Batterij
€18,95
Q282 Batterij
€11,95

Drone Batterijen

Drone batterijen zijn een belangrijk onderdeel van het vliegen met drones. Ze zijn er in verschillende maten en groottes en elke drone heeft zijn specifieke batterij. Voor het bepalen van de capaciteit van de drone batterijen wordt er gebruik gemaakt van de waarde MilliAmpére-uur, afgekort mAh. Dit betekend echter niet dat een grotere capaciteit u direct extra vliegtijd geeft. Het gewicht en de manier van vliegen hebben ook invloed op hoe snel een batterij leeg is. Drone batterijen die zowel een grote capaciteit hebben en relatief licht van gewicht zijn, zijn vaak LiPo batterijen. LiPo batterijen hebben als eigenschap dat ze voor hun gewicht een hoge capaciteit hebben.

Bij het kopen van een drone wordt meestal standaard een drone batterij meegeleverd. Een deel van de mensen zullen echter een aantal dagen later een extra batterij aanschaffen. Simpelweg omdat ze meer willen vliegen en het opladen langer duurt dan de vliegduur van drone batterijen. Wanneer u extra drone batterijen aanschaft adviseren wij om de kiezen voor de batterij die vanuit de fabrikant geschikt is voor de specifieke model drone. Sommige drone batterijen zijn geschikt voor meerdere modellen. Wijkt u af van de standaard batterij dan is het belangrijk dat u let op de afmetingen van de batterij en of de batterij dezelfde aansluiting heeft.

Bij elke drone batterij wordt aangegeven hoe lang deze mee gaan en wat de afmeting van de drone batterijen zijn.