• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drone Propellers

Drone propellers snel leverbaar voor alle bekende drone merken en modellen. Bekijk hier ons aanbod van drone propellers.
Merken
Mavic 8331 Low-Noise Quick-Release Propellers One Pair
€11,95
Mavic 8830 Quick Release Folding Propellers
€11,95
Parrot Minidrone Propellers
€5,99
DJI Phantom 3 Propellers
€15,99
DJI Mavic Air Propellers
€10,95
Inspire 1 1345T Quick Release Propellers
€14,99
Phantom 3 9450 Carbon Fiber Propellers
€14,99
Swing Propellers
€8,95
Mavic Pro Propeller Cage
€179,00
Ryze Tello Quick-Release Propellers
€7,95
Inspire 1 1345S Quick Release Propellers
€14,95
Xplorer Propeller Pack
€29,95

Drone Propellers

Op deze pagina kunt u ons aanbod van drone propellers bekijken. Elke drone heeft zijn eigen ontwerp motoren en daar horen vaak ook unieke propellers bij. In sommige gevallen is het zo dat de drone propeller slechts in een variant verkrijgbaar is, of dat de fabrikant heeft niet meerdere propellers ontworpen. In andere gevallen zoals de DJI drones zijn er vaak meerdere propellers verkrijgbaar.
 

Varianten Drone propellers

Als het mogelijk is om verschillende drone propellers te gebruiken voor uw drone dan is het belangrijk om na te gaan wat de afmeting van de drone. Het materiaal waarvan de drone propeller gemaakt is speelt ook een belangrijke rol. Grotere propellers zullen meer kracht genereren maar vanwege de grote formaat zullen ze vergeleken met kleinere propellers minder snel reageren.

Wij raden u aan om in eerste instantie te zoeken naar de drone propellers voor uw specifieke drone en daarna pas te kijken naar andere opties. Bekijk dan goed of de drone propellers passen op uw drone. Bent u een nieuwe vlieger dan is het handig om altijd een extra setje drone propellers te kopen in het geval van een drone crash.