• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Informatie

Bij het aanschaffen van een drone zijn er veel dingen waar je op moet letten. Op deze pagina kunt u verder lezen over diverse aspecten van de drones. Zo kunt u informatie vinden tussen de veelgestelde vragen. Hier worden vragen beantwoord over de drones en helikopters maar ook over het bedrijf Dronewinkel.eu. U kunt lezen over de regelgeving die geld in Nederland en waar u rekening mee dient te houden tijdens het vliegen. Moeilijke of onbekende woorden worden uitgelegd in het woordenboek op de woordenboek pagina. Op de merken pagina is er enige uitleg over de diverse merken die drones maken. De achtergrond en de verschillende producten komen aanbod. En stel dat je een drone wilt komen maar bang bent voor een crash. Geen probleem veel drones zijn zelf te repareren. Dit wordt op de reparatiepagina aan de hand van diverse filmpjes toegelicht. 

Drone kopen?

Waar moet je precies op letten bij het kopen van een drone? Daar is veel over te vertellen daarom verwijzen we u naar de volgende pagina. Daarom staat precies waar je op moet letten en welke keuzes je moet maken bij het uitkiezen van een drone. 


VEELGESTELDE VRAGEN

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden dan kan u altijd contact opnemen. Kijkt u daarvoor even door de veelgestelde vragen, misschien staat uw vraag er ook wel tussen. Neemt u een kijkje op de veelgestelde vragen pagina.

  

REGELGEVING

De drones zijn steeds vaker in het nieuws maar de overheid heeft nog geen aparte regelgeving gemaakt voor de drones. Ze vallen nu onder de regeling modelvliegen. De volledige naam van drones is Remotely Piloted Aircraft System (RPAS). Dit kunnen op afstand bestuurbare onbemande, helicopters,multicopters of vliegtuigen zijn van groot tot klein. In de huidige regelgeving is er onderscheid gemaakt tussen particulier en bedrijfsmatig vliegen.Voor meer informatie bekijk de volgende pagina.
 
 

WOORDENBOEK

In de wereld van de drones en quadcopters komen een aantal moeilijke woorden voorbij. Om iedereen een beetje op weg te helpen zijn de woorden op de woordeboek pagina kort en bondig uitgelegd zodat iedereen ze kan begrijpen. Zoek een woord? Kijk even op de woordenboek pagina

MERKEN AANBOD

Er zijn al verschillende merken die drones maken, het ene merk specialiseert zich in hoogwaardige drones met uitstekende beelden terwijl andere merken zich richten tot de consument. Dronewinkel.eu heeft nu een aantal merken toegevoegd in het assortiment. Voor meer informatie over de merken kunt u terecht op de merken pagina.
 

REPAREER JE DRONE

Wanneer je vliegt met je drone kan het natuurlijk een keer gebeuren dat er iets kapot gaat. Gelukkig zijn de onderdelen makkelijk te vervangen en te bestellen bij Dronewinkel.eu. De meeste onderdelen van de drones en helikopters staan in de winkel. Kan je iets niet vinden, naam dan contact met ons op. Voor meer informatie over het vangen van de onderdelen inclusief met filmpjes kijk dan op deze pagina.