Klantenservice (FAQ)

Natuurlijk kunt u contact opnemen met Dronewinkel.eu. Dit kan u doen via email, het contactformulier of per telefoon. Bekijk voordat u contact opneemt even op de veelgestelde vragen pagina. Misschien staat u antwoord daar wel tussen. De veelgestelde vragen vindt u hier.

CONTACT INFORMATIE

Adres:
Anna Blamansingel 194
1102SW, Amsterdam
Nederland 
Geen bezoekadres!
E-mail:
Telefoon:
020-2101030

Let op! bovenstaande adres is geen bezoekadres
1 Veelgestelde vragen
1.1 Hoe lang duurt het voordat de bestelling bij mij thuis is?

Als u voor 15:30 uur op een werkdag besteld heeft u het pakketje de volgende dag in huis. Besteld u later op de dag of in het weekend krijgt u het pakketje de eerstvolgende werkdag. Bij sommige is extra levertijd van toepassing, dit zal bij het product vermeld staan. Controleer daarom altijd de aangeven bezorgtijd bij ieder product.

Wanneer u gebruik maakt van same day delivery dan zullen wij er alles aan doen om uw pakket nog vandaag te bezorgen. Let op! wanneer u same day delivery in het weekend besteld dan wordt u product maandag(avond) pas aangeboden. 

1.2 Hoe wordt de pakketjes verstuurd?

De artikelen worden verstuurd via PostNL of GLS, mochten de artikelen door de brievenbus passen zal het met de post worden bezorgd. U krijgt in dat geval geen track en trace code toegestuurd. WLToys producten kunnen via DPD verstuurd worden. 

1.3 Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt bij ons betalen via Ideal, Paypal, Mistercash en overboeking en creditcard. Voor meer informatie zie de betaalmogelijkheden pagina.

 

Per verschillende betaalmethode kunnen er extra kosten zijn, controleer deze vooraf altijd goed!

1.4 Zijn er verborgen kosten?

Nee, u betaald alleen de kosten die u ziet. 

 

De volgende kosten kunnen bij uw aankoop kopen:

  • Verzendkosten
  • Betaalkosten
1.5 De couponcode werkt niet, wat nu?
1.6 Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Bij sommige producten is het mogelijk om het op te halen, mail of chat voor meer informatie mocht u het product willen ophalen.

1.7 Kan ik mijn bestelling naar een ander adres sturen?
Ja dit is mogelijk. Bij het afrekenen kunt u kiezen of u het pakketje thuis bezorgd of op een ander adres. Nadat u de bestelling hebt bevestigd is het niet meer mogelijk de locatie te wijzigen.
1.8 Mijn drone is kapot gegaan. Wat nu?

Wanneer uw drone kapot is gearriveerd, kunt u deze natuurlijk retourneren. Neem daarvoor contact op met de klantenservice op [email protected]

Heeft u al gevlogen met de drone? Dan is er helaas geen garantie meer, graag kijken we wel met u mee voor de verschillende oplossingen.