De Hubsan Zino en de Hubsan Zino PRO

  • Geplaatst op
  • Door Frank Uijtendaal
  • 0
De Hubsan Zino en de Hubsan Zino PRO

De Hubsan zino is vanaf half september beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk de gewone en de PRO variant. Wat is nu eigenlijk het verschil? Wij van Dronewinkel.eu zetten het voor je op een rijtje.

De Hubsan Zino en de Hubsan Zino pro.

Van beide modellen is een basismodel en een portable editie beschikbaar. De portable editie heeft extra accessoires ten opzichte van het normale model. 

Hieronder een overzicht van de specificaties van de verschillende modellen en hun uitvoeringen. 

Type  Zino Zino portable editie Zino pro Zino pro portable editie
Zino drone 1x 1x 1x 1x
Zender/ afstandsbediening HT016 1x 1x 1x 1x
Batterij 1x 2x 1x 2x
Voedingskabel 1x 1x 1x 1x
RC-kabel 1x 1x 1x 1x
Propellers (paar) 4x 8x 1x 2x
Schroevendraaier 1x 1x 1x 1x
Handleiding 1x 1x 1x 1x
Opbergtas - 1x - 1x

Uit de samenstelling is te zien dat je iets meer accessoires krijgt bij de gewone hubsan editie. Het pakket is dan completer dan het pakket van de Zino Pro.

Welke verschillende komen we tegen bij de Hubsan Zino

De camera van de Zino Pro heeft wisselbare lenzen, de gewone variant heeft geen wisselbare lenzen. 

De Zino Pro is uitgevoerd in een zwarte afwerking, de gewone in een witte afwerking. Beide zijn uiteraard nog steeds opvouwbaar. 

Waar de gewone zino een bereik van maximaal 3000 meter heeft, heeft de Pro een bereik van 4000 meter. Dit uiteraard afhankelijk van de omgeving, maar het kan er wel voor zorgen dat je een stuk langer een beter bereik hebt. 

De camera's zijn gelijk, maar de verwisselbare lenzen geven de Pro een klein voordeeltje. Daarnaast geeft Hubsan aan dat er in de winter nog nieuwe functies beschikbaar komen voor de PRO, de enigste functie die nu de Pro extra heeft en opzichte van de gewone variant is de Panorama functie.

Conclusie

De pro is wel iets aangepast ten opzicht van de gewone versie, echter enkele tientjes meer vinden we deze niet waard. We zouden je willen adviseren om voor de portable editie te gaan van de standaard zino, die biedt meer waar voor je geld. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.