Het overzicht drones van Hubsan

  • Geplaatst op
  • Door Frank Uijtendaal
  • 0
Het overzicht drones van Hubsan

Hubsan heeft een mooi assortiment aan drones, Dronewinkel.eu heeft sinds kort dit merk ook opgenomen in het assortiment. Hieronder hebben wij een vergelijking gemaakt voor de verschillende types. Zo is er altijd een drone voor je.

We hebben verschillende modellen van Hubsan in ons assortiment.

Onderin is een grote vergelijken van alle modellen opgenomen. In dit blog behandelen we de drones op volgorde van accuduur. Per drone bekijken we dan de verschillende opties die het model heeft. Van alle drones heeft dronewinkel ook een speciale deal beschikbaar bij aanschaf van meerdere stuks of extra accessoires. Bij de drones zelf is tevens te zien hoeveel stuks er nog op voorraad zijn. 

De Hubsan drones met een vliegtijd tot maximaal 10 minuten. 

De Hubsan H107C X4 mini

Hubsan heeft een zeer compact model, dat is de Hubsan H107C X4 mini, deze drone meet slechts 7 bij 7 centimeter en daarom een drone die perfect binnen en buiten gebruikt kan worden. Deze drone is een echte drone die zeer geschikt is als kennismaking met je eerste drone. De drone heeft een scherpe prijs van €44,95 en is toch goed vormgegeven, met de duidelijke controller. Met deze controller kan je verschillende stunts maken, de controller heeft reeds twee verschillende knoppen om de trucs uit te voeren. De batterij levert voldoende stroom voor 7 minuten lekker vliegen.

Bekijk hier de Hubsan H107C X4 mini.

De Hubsan drones met een vliegtijd tot maximaal 20 minuten

In de vliegtijd tot de 20 minuten zijn verschillende modellen van Hubsan beschikbaar. Deze zullen we orderen op prijs, onderaan deze pagina is een vergelijking opgenomen van deze producten.

De H502E X4 Desire

Wil je wat langer vliegen van de Hubsan H107C dan is de Hubsan H502E X4 desire het perfecte model voor je. Deze complete drone kan 12 minuten vliegen en zit boordevol functies die ervoor zorgen dat je niet ineens je drone kwijtraakt. Denk daarbij aan de automatische hoogte functie, de GPS voor locatie bepaling en automatisch landen wanneer de verbinding met de controller verloren is. Al met al een perfecte drone voor beginners. De Hubsan H502E X4 is verkrijgbaar in verschillende pakketen en verkrijgbaar vanaf €84,95

Klik hier om naar de H502E X4 Desire te gaan. 

De H502C X4 star

Net een stapje hoger kom je op de H502C X4 star drone uit. Deze drone gaat ongeveer ook 12 minuten mee. Deze is wat groter dan de H502E en is daarmee iets beter te positioneren. De drone is robuust gebouwd en kan daarom best wel een stootje hebben. Deze drone beschikt over alle functies die je als beginnende drone vlieger helpen om veilig een rondje te kunnen vliegen. De camera zit in de drone weggewerkt waardoor je hier ook niet snel schade op krijgt. Met dit model kan je uren lang plezier hebben. Het model is een perfect cadeau, de drone is in verschillende pakketten aan te schaffen. De drone is verkrijgbaar vanaf €129.

Klik hier om naar de H502C x4 star te gaan.

De H216A X4 Desire pro

Een klein stapje hoger kom je op de H216A X4 Desire Pro uit, dit model heeft nog meer functies dan de voorgaande drones en heeft een Full HD camera waarmee je wat mooiere beelden maakt. De drone beschikt over verschillende functies als orbiting, Waypoints en follow me. Deze drone is geschikt voor beginners maar is ook heel goed geschikt als volgende drone wanneer je de basis geleerd hebt. De controller en je smartphone zorgen voor de ideale combinatie. De drone is verkrijgbaar in verschillende combinatiepakketten vanaf €149,-

Klik hier om naar de Hubsan H216A X4 Desire pro te gaan.

De Hubsan drones met een vliegtijd van minimaal 20 minuten

De Hubsan H501M X4 FPV

De volgende stap hoger geeft je direct een vliegtijd van 20 minuten. Maar dat is nog niet alles, deze drone is ook verzien van allerlei functies. Denk daarbij aan een headless functie, low power failsafe, flight control failsafe, GPS. Hiermee zorg je er voor dat je vlucht altijd veilig is. Daarnaast heeft de drone nog ingebouwde orbiting functie, waypoints, en follow me functie. AL met al dus boordevol met de opties. De drone is tevens een FPV model, hiermee kan je live meekijken op het beeld van de drone en kan je dus zien wat voor mooie afbeeldingen je allemaal maakt op het moment en hoef je niet te wachten tot later om dit te controleren. 

De Hubsan H501M X4 FPV is beschikbaar vanaf €179, er zijn verschillende pakketten beschikbaar. 

De Hubsan H501S X4

De H501S kan bijna een high end model genoemd worden. De drone gaat 20 minuten vliegtijd makkelijk mee. Hij zit boordevol functies om je vlucht zo makkelijk mogelijk te maken. Denk daarbij aan de Headless mode en de Altitude Hold. De drone is uitgevoerd met FPV zo kan je real time meekijken met de drone door de camera, en zo weet je zeker dat je precies de beelden maakt die je graag zou willen maken. De controller is ook van een hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat het vliegen een stuk eenvoudiger is dan met kleinere controllers of wanneer je met alleen je smartphone gaat vliegen. Door de hoogwaardige controller kan de drone ook meer afstand overbruggen met de toch al lekker lange batterijtijd. De drone is verkrijgbaar in verschillende pakketten en de prijs begint bij €249,-. Met de Hubsan H501S heb je zeker een lange tijd plezier. 

De Hubsan is beschikbaar vanaf €249,-, bekijk het model snel hier

De Hubsan H501A+ X4 FPV is de meest uitgebreide drone van Hubsan in ons assortiment. Deze drone is uiteraard voorzien van allerlei functies, denk aan Waypoints, Return to home, Headless, automatisch opstijgen, 360 graden filmen of fotograferen. Door de GPS is de drone ook altijd accuraat te besturen. De drone is uiteraard voorzien van een FPV functie. je kan de drone besturen met je smartphone maar uiteraard ook met de controller die is bijgeleverd. De controller is van een zeer hoogwaardige kwaliteit en heeft de ruimte om je mobiel direct vast te klikken. De drone is een perfect aanrader als je niet voor het instap model wil gaan maar niet direct de DJI prijzen wilt betalen. 

De H501A+ is verkrijgbaar vanaf €269,- in verschillende pakketten, klik hier voor meer informatie voor het product. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.