De verschillen tussen de DJI Mavic air 2 en de DJI air 2S

  • Geplaatst op
  • 0
De verschillen tussen de DJI Mavic air 2 en de DJI air 2S

DJI heeft de Air familie verder uitgebreid, maar wat is nu de beste keuze voor je? We bekijken het graag samen met je.

Blijf vliegen met DJI en dronewinkel.eu

DJI heeft de keuze voor je nieuwe drone weer wat lastiger gemaakt, maar graag zorgen we ervoor dat je tussen de bomen in het bos kan blijven vliegen. Vandaag de DJI mavic air 2 En de DJI air 2S

Wat is nu echt het grooste verschil? 

De air 2S heeft veel updates, de camera is een stuk sterker geworden, de slimme functies nog slimmer, het obstakel systeem ge-update. Vier antennes die minder stroom verbruiken, sensoren aan de bovenzijde. Daarnaast heeft de drone ook MasterShots, daarover verderop meer. 

De air komt ook in twee types? 

Ja, je hebt een versie met weinig accessoires en de speciale fly more combo, geloof ons, ga altijd voor de fly more combo, dat is meer waar voor je geld, en extra accessoires en batterijen komen altijd van pas! Het prijsverschil is wel even nadenken, maar een zeer goede zet. 

Mastershots? 

De slimme functies in combinatie met de camera kunnen nu automatisch selecteren tussen landschapsmode, portret mode of cinamtic mode. en dat is nog niet alles, hij slaat ook aan RAW op waarmee je eenvoudig met een druk op de knop zo bij een bepaalde foto een andere modus kan selecteren. 

Meer antennes? 

Ja meer antennes, en ook nog eens in twee verschillende banden. Zo heb je nog minder storing, en kan het signaal tot wel 12 kilometer komen. Dat is uiteraard wel afhankelijk van opbjecten natuurlijk, maar elke keer dat het bereik beter wordt gaat het ook een stuk beter in drukkere gebieden. 

Heb je dat in een makkelijke afbeelding? 

Natuurlijk hebben we voor jou een mooi overzicht, DJI had hem al gemaakt voor ons. 

De DJI 2 modellen.

Conclusie

De mavic air 2S is wat duurder dan de Mavic air, en wat goedkoper dan de Mavic 2 PRO.

De mavic air 2S heeft wel een stuk betere camera dan de mavic air 2, en begint op de prijsstelling van de voorgaande mavic air 2. De video resolutie is weer wat verder opgeschroefd, en het bereik is nog beter geworden. Neem daarbij de nieuwe functies en de sensoren aan de bovenzijde (zeg niet dat je ze niet nodig hebt gehad). Dan zeggen wij toch dat tussen de Mavic Air2S en de mavic air 2 dat je lekker voor de Mavic Air 2S moet gaan. 

Kost dat? 

Een opsomming voor je:

De mavic 2 pro is voor speciale zakelijke toepassingen ook nog in andere varianten beschikbaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.