Beste Budget Drones - Drones onder de 120 euro

  • Geplaatst op
  • Door Jan-Willem Meerveld
  • 0

Drone zijn er in alle soorten en maten, kleuren, vormen, en prijzen. Je kan duizend euro’s stukslaan op een aankoop maar ook voor een kleine beurs is er iets te koop. In het volgende blog gaan we het hebben over drones van rond de 100 euro, deze drones vallen een beetje tussen speelgoed drones en hobby drones. We sommen er een paar op en gaan in op de krachten van de verschillende drones.

WLToys V222 - €99

WLToys heeft vele drones uitgebracht maar de V222 is wel de verkoop topper van WLToys geweest. Een drone van een redelijk bedrag met goede vlieg eigenschappen en diverse mogelijkheden. Zo beschikt de drone over een camera, 3 megapixel,  en kunnen er verschillende modules worden aangesloten. Waaronder een bellenblazer, projectielen schieter en een mandje om van alles mee te vervoeren. Door de aanwezigheid van headless mode en een gyroscoop wordt het vliegen met de V222 van WLtoys heel erg makkelijk en is voor iedereen te leren. De drone wordt standaard geleverd met een fijn afstandsbediening om de drone mee te besturen. Kort samengevat is de WLToys  V222 een prima drone om mee te beginnen, zeker als je daarna aan iets groter zit te denken. Kan je vliegen met een V222 is het vliegen met een grotere drone geen uitdaging meer. 

 WLtoys V222 Drone Kopen

 

Parrot  Mambo Fly - €109                         

De Parrot Mambo is een van de recenste drones van het met Franse merk Parrot. De Mambo is een van de populairste modellen op het moment, hij is in verschillende varianten te verkrijgen, hier hebben het over de Fly. De Mambo Fly vliegt zeer stabiel, vanwege de beschikking over verschillende stabilisatie sensoren. Met de Parrot Mambo kan je ook foto’s en video’s maken, aangezien de Parrot Mambo een camera heeft. De Parrot Mambo werkt met een accu die verwisselbaar is zodat je snel weer verder kan vliegen als de accu op is, op een accu kan 8 tot 10 minuten worden gevlogen. Deze accu is vervolgens in een klein half uurtje weer opgeladen. De Mambo wordt bediend via een telefoon of tablet, via de app Free Flight Mini kan de drone worden bediend. Er wordt verbinding gemaakt met Bluetooth tussen telefoon en de drone, het bereik ligt op ongeveer 30 meter. De drone heeft een uitgebreide stabiliteit is zeer makkelijk te bedienen. De bouwkwaliteit is uitstekend en daarom is het een prima drone voor kinderen om mee te beginnen.

Parrot Mambo Fly Drone Kopen

WLToys Q282J - €59

De goedkoopste van het rijtje, de WLToys Q282J. Wat bijzonder aan deze drone is, is dat hij niet 4 maar 6 propellers heeft. De WLToys Q282J is een echte hexacopter. Deze kleine en lichte minidrone is extra stabiel door de twee toegevoegde propellers, en gemakkelijk te besturen door iedereen. Kinderen kunnen er mee spelen maar ook volwassenen beleven er plezier aan. Hij is uitgerust met een 2 megapixel HD-camera, zo kun je alles vastleggen tijdens het vliegen. Op een accu kan er 6 minuten worden gevlogen en ook deze accu is verwisselbaar. De beelden worden opgeslagen op een micro sdkaart die daarna is af te lezen op de computer. Deze kleine drone is gegarandeerd plezier voor het kleine bedrag.

WLtoys Q282J Drone Kopen


Zoopa Q650 - €99

Van de goedkoopste naar de grootste uit het rijtje. Namelijk de Zoopa Q650. Deze drone is voorzien van een groter rubberen ring die bescherming biedt bij het vliegen. De propellers zijn beschermt tegen aanrakingen en ook andersom kan er niets gebeuren. De Zoopa Q650 heeft de mogelijkheid tot de beste camera van het stel namelijk 720p. Het bereik van de drone is 500 meter en hij kan ook diverse stunts zoals een 360 graden flip. Vanwege het grote formaat is de drone perfect voor buiten, de vorm houdt de drone stabiel in wind. Met de Zoopa Q650 beschik je over een drone met veel mogelijkheden voor een redelijke prijs.

Zoopa Q650 Drone Kopen

 

Ryze Tello - €119

Als laatste de duurste en nieuwste drone van het stel. Een nieuwe merk Ryze kwam met de Tello. De Tello brengt een compacte drone samen met makkelijke besturing en zelf programmeren hoort tot de mogelijkheden. De Tello is in samenwerking met DJI en Intel gemaakt. Zo ben je verzekerd van goede vlieg eigenschappen en uitstekende beelden. De drone is bedienen met bluetooth via telefoon of tablet, filmt in 720p en maakt foto’s in 5 megapixel. De beelden die de Tello drone maakt worden via elektronische beeldstabilisatie netjes en scherp gemaakt. De Ryze Tello heeft de nodige sensoren aan boord om te weten waar hij is. Hierdoor botst de Tello niet overal tegen aan. Als de accu bijna leeg is geeft hij een seintje en vliegt terug naar de plek waar hij was opgestegen. Een veilige drone die tot veel in staat is, bekijk de Tello productpagina snel.

Ryze Tello Drone Kopen

 

Voor deze blogpost hebben we slechts een greep uit het assortiment genomen, zit jouw drone hier niet bij bekijk dan onze speelgoed drones en hobby drones. Mocht je budget het toelaten om boven de 120 een drone te kopen bekijk dan de drones met camera.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.