Helicopter drones: het meest spectaculaire speelgoed voor jong en oud

Helicopter drones: het meest spectaculaire speelgoed voor jong en oud

De meest afwijkende drones die we bij Dronewinkel.eu verkopen zijn ongetwijfeld de helicopter drones. Waar onze andere drones voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden en vaak weinig tot niets verschillen van de onbemande vliegtuigen die door professionals gebruikt worden, bijvoorbeeld om televisiebeelden van voetbalwedstrijden te schieten, zijn de helicopter drones gemaakt voor eigenlijk maar één ding: absoluut vermaak! Dit uit zich onder andere in het feit dat een (dure) camera meestal ontbreekt bij een helicopter drone. Ook is de vormgeving altijd relatief speels en zijn er soms leuke gadgets aan toegevoegd. Om deze redenen zijn helicopter drones voornamelijk populair onder kinderen, maar ook voor volwassenen blijft het fascinerend om zelf een helikopter door de lucht te laten vliegen.

Hoe moet ik me een helicopter drone voorstellen

In theorie verschilt een helicopter drone eigenlijk niet zoveel van een ‘gewone’ drone. Als we het gesimplificeerd gaan bekijken, is een helicopter drone namelijk net als andere drones gewoon een onbemand vliegtuig, dat je vanaf de grond kunt besturen. Toch plaatsen we de helicopter drone in een heel ander hokje dan alle andere drones. Dit komt door de in de inleiding genoemde kenmerken, het uiterlijk en de uitrusting, waar we hier nog even over uitweiden. Het uiterlijk zou je ietwat kinderlijk kunnen noemen (helicopter drones zien eruit als miniatuurversies van echte helikopters) en de uitrusting is vaak gering (helicopter drones bezitten vaak geen doelmatige instrumenten als een professionele camera, enkel wat gadgets voor het plezier, zoals een kleine projectielenschieter, een bellenblazer of een gewoon cameraatje). Deze kenmerken zorgen dat een helicopter drone puur speelgoed is en geen apparaat om lastige taken mee te vervullen. Dit betekent echter niet dat een helicopter drone niet een technisch hoogstandje is. Integendeel, wat speelgoed betreft, zijn er maar weinig spullen zo ingenieus vervaardigd als een helicopter drone. Het is namelijk bijzonder lastig om een klein voorwerp met dus ook een beperkte motor lange tijd door de lucht te laten vliegen, maar de helicopter drones van Dronewinkel.eu zijn er toe in staat. Dit type onbemand vliegtuig is namelijk zo gemaakt dat alles in teken staat van een goede vlucht. Zo hebben ze allemaal een stabiele staart, een krachtige rotor en de beste accu. Hierdoor kun je met een helicopter drone ook de nodige stunts uithalen. De verschillende types die Dronewinkel.eu aanbiedt, zijn (geordend op prijs, van laag naar hoog): V398 Missile Helicopter, V319 Spraycopter, V911-Pro, V930, V912 Brushless, V913 Brushless Sky hawk, V977 en V931.

Het gemak van bestellen op Dronewinkel.eu

Wanneer je één van de eerder genoemde modellen bestelt bij Dronewinkel.eu, krijg je deze in perfecte staat bij je thuis afgeleverd. Je hoeft dus niet meer zelf te knutselen aan je helicopter drone. Daar komt nog eens bij dat je je nieuwe favoriete speelgoed morgen al bezorgd krijgt, als je het vandaag bestelt. En wel helemaal gratis, want Dronewinkel.eu doet niet aan verzendkosten. Dit geldt ook voor kleine aankopen, zoals een extra batterij (die de vluchtduur met wel acht minuten kan rekken) voor je helicopter drone!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.