Je Parrot drone koop je snel en eenvoudig op Dronewinkel.eu

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Parrot drones
  • 0
Je Parrot drone koop je snel en eenvoudig op Dronewinkel.eu

Hoewel drones nog niet zo lang als commercieel product op de markt zijn, zijn er al tal van merken ontstaan die zich voor het grootste deel hebben toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van drones. Dronewinkel.eu heeft een groot deel van deze merken in haar assortiment. Naast bijvoorbeeld drones van Zoopa en Walkera, kun je bij ons dan ook de enorm gewilde Parrot drones kopen. Dit merk , dat naast drones overigens ook andere elektronische producten als navigatiesystemen en headsets levert, is erg populair omdat ze drones in alle soorten en maten aanbieden en hun spul altijd van uitzonderlijke kwaliteit is. Daarnaast is een Parrot drone kopen relatief gezien erg goedkoop. Een Parrot drone kopen doe je bij Dronewinkel.eu.

Welk type Parrot drone koop jij?

Zoals gezegd, kun je veel verschillende type Parrot drones kopen. Het onderscheid kan hem zitten in bijvoorbeeld de prijs (in elk prijssegment kun je wel een Parrot drone kopen), maar ook in de mogelijke functies van het apparaat. Zo is het ene model uitgerust met een superscherpe camera, terwijl een ander type weer in staat is om, naast het vliegen, ook te kunnen varen. Om je een beetje te helpen, hebben we drie van de bij ons te kopen Parrot drones kort beschreven.

Parrot Bebop 2.0

Als je een Parrot drone wilt kopen waar je de meest spectaculaire beelden mee kunt schieten, is de Parrot Bebop 2.0 echt wat voor jou. Deze gloednieuwe en ultralichte drone (hij weegt slechts 550 gram) heeft een 14 megapixel camera, waarmee je de meest scherpe foto’s en filmpjes kan maken. Omdat de camera van de Bebop 2.0 bovendien een zogenoemd ‘fish eye’ heeft, wat betekent dat de lens 180 graden kan draaien, levert dit de meest schitterende beelden vanuit de lucht op. Nog een reden om juiste deze Parrot drone te kopen, is dat de afstand van waar je hem kunt besturen gigantisch is. Normaalgesproken heb je tot driehonderd meter contact, wat al behoorlijk ver is, maar met een door een Skycontroller aangevulde afstandsbediening kun je de Bebop 2.0 zelfs vanaf twee kilometer afstand besturen.

Parrot Airborne Cargo

Een andere Parrot drone die je kunt kopen bij Dronewinkel.eu is de Parrot Airborne Cargo. Deze drone is het ultieme speelgoed voor kinderen. Naast dat er met de ingebouwde camera foto’s genomen kunnen worden, is dit onbemande vliegtuig namelijk ook in staat om speelgoed, zoals legoblokken, van plek A naar plek B te brengen. Deze Parrot drone kopen, betekent dat je je kinderen het meest originele en leuke (verjaardags)cadeau geeft, dat ze zich kunnen indenken!

Parrot Hydrofoil

De laatste drone die we voorstellen, is de Parrot Hydroffoil. Als je deze Parrot drone koopt, doe je dat waarschijnlijk vanwege het feit dat deze drone niet alleen kan vliegen, maar ook kan varen. Deze tweede functie zorgt ervoor dat de Parrot Hydrofoil geschikt is voor elk terrein en je er op verschillende manieren mee kunt spelen. Enorm multifunctioneel dus! Je kunt deze parrot drone kopen via de Dronewinkel.eu!

De service die je krijgt als je een Parrot drone koopt bij Dronewinkel.eu

Welke Parrot drone je ook kopen wilt, of dat nou de meest luxe is of een wat simpeler type, bij Dronewinkel.eu betaal je hoe dan ook geen verzendkosten. Daarnaast hoef je na het kopen van je Parrot drone niet lang te wachten op de levering, wij bezorgen de drone namelijk gelijk de volgende dag. Zo kun jij het onbemande vliegtuig gelijk de lucht in laten gaan!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.