Top 6 must-have Mavic Air Accessoires, bestel ze hier.

  • Geplaatst op
  • Door Jan-Willem Meerveld
  • 0

Til het maken van opnames met je Mavic Air naar een nieuw niveau met deze accessoires. De Mavic Air is gemaakt om overal mee naar toe te kunnen nemen en deze producten maken het alleen nog maar makkelijker en leuker. De onderstaande Mavic Air accessoires zijn specifiek voor de DJI Mavic Air. We bespreken officiele DJI producten maar ook andere merken die accessoires voor drones ontwikkelen 

DJI Mavic Air Travel Bag

Om de Mavic veilig en snel mee te kunnen nemen naar de mooiste plekken van het land is de Travel Bag van DJI een goede keuze. Deze handige opbergtas heeft ruimte genoeg meer dan alleen de drone zelf. Zo kan er een controller bij, drie accu, batterij hub, oplader en propellers. De tas is van hoge kwaliteit stof gemaakt en kan om de schouder worden gedragen. De Travel Bag komt standaard bij aanschaf van de fly more combo, heb je deze niet dan kan je de tas los bestellen.

DJI Mavic Air Travel Bag

 

DJI Mavic Air Carrying Case

De Mavic Air Carrying Case is speciaal ontworpen voor alleen de drone zelf. Naast de propellers op de drone en de batterij in de Mavic Air zelf kunnen er geen extra accessoires in. Wil je zo licht mogelijk op reis en bestuur je de drone met je telefoon dan is deze case ideaal. Hij is voorzien van een schokbestendige hard shell casing zodat je drone altijd veilig blijft.

DJI Mavic Air Carrying Case Kopen

 

 

DJI Mavic Air Propeller Guard

Heb je veel geld uitgegeven aan jouw nieuwe Mavic Air, vlieg je ergens tegen aan en gaat hij al kapot. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Gelukkig kan dat met de DJI Mavic Air Propeller Guards, monteer deze plastic ringen om je propellers heen en ze zijn veilig. Vlieg je ergens tegen aan, zijn de props en de omgeving beschermt. De Guards zijn licht van gewicht dus vliegtijd gaat niet verloren. Bij binnen vluchten zijn de guards ideaal omdat ze ook personen en muren beschermen tegen draaiende propellers. De Guards worden per 2 geleverd, om je hele drone te voorzien heb je hier dus twee pakketjes voor nodig

DJI Mavic Air Propguard Kopen

 

DJI Mavic Air Battery to Power Bank Adapter

Je bent net klaar met vliegen en komt er achter dat je telefoon bijna op is. Met het streamen naar je telefoon gaat de accu natuurlijk snel leeg. Maar je had nog wel een volle accu van je Mavic Air? Dan is de DJI Mavic Air Battery to Power Bank Adapter een uitkomst. Je sluit deze accessoire aan op je accu en met een kabel verbind je je telefoon en hij wordt opgeladen. Hij voorzien van een Usb Type A aansluiting dus het opladen kan zowel met een IPhone kabel als met een kabel voor diverse Android telefoons. Bekijk dit artikel op onze website.

Mavic Air Power Bank Adapter Kopen

 

UV Filters

De Mavic Air koop je voor mooie beelden en scherpe video’s. Voor scherpe beelden is het toevoegen van een ND filter aan te raden. Deze filters plaats je op de camera lens en regelt de mate van licht dat binnen komt op de lens. Er zijn verschillende soorten lenzen om veel of weinig licht toe te laten, dit hangt af van het licht wat er buiten te zien is. Er zijn ND4, ND8, ND16 en ND32 filters. Het voordeel van deze filters is dat ze geen invloed hebben op de kleuren en ze zijn makkelijk op de lens te van de drone te plaatsen. ND filters zijn van DJI en PGYTECH te krijgen. DJI heeft een set van de ND4, ND8 en ND16. PHYTECH heeft verschillende sets waarom onder ook filter voor filtering van ultra violet licht en een polarisatie filter. Bekijk de artikelen op onze website.

DJI Mavic Pro Filters

 

PGYTech Landing Gear Extensions voor Mavic Air

Als laatste hebben we nog een accessoires van het merk PGYTech. Dit merk is al jaren bekend van zijn DJI accessoires en ook voor de nieuwe Mavic Air zijn ze weer van de partij. In samenwerking met DJI maken ze hoogwaardige accessoires

Landen met een drone is altijd een spannend iets, straks raakt hij iets te hard de grond en breekt er iets af. Dit is natuurlijk niet heel leuk om mee te maken. PGYTECH heeft daar de Landing Gear voor gemaakt, dit zijn extra hoge poten, zo staat de drone iets hoger op zijn poten. Deze hoogte vanm 3,5 centimeter kan je goed gebruiken bij een harde landing. Ook komt de gimbal verder van de grond te staan. Zo ben je zeker dat een landing altijd goed gaat. Bekijk dit artikel en andere accessoires van PGYTECH nu op onze site.

PGYTech Landing Gear voor Mavic Air

Nog meer Mavic Air Accessoires

De producten die we hier hebben uitgelicht is slechts een greep uit het assortiment, bekijk hier alle Mavic Air Accessoires.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.