Zelf drone onderdelen vervangen is makkelijker dan je denkt

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Onderdelen drones
  • 0
Zelf drone onderdelen vervangen is makkelijker dan je denkt

Een drone is een apparaat dat bijzonder ingewikkeld in elkaar zit. Dit zal je waarschijnlijk niet verbazen, want het spreekt natuurlijk voor zich dat een van afstand te besturen, onbemand vliegtuig een bijzonder complex stukje techniek is. Deze complexiteit zit hem niet alleen in het feit dat drone onderdelen erg geavanceerd zijn, maar vooral ook in de hoeveelheid onderdelen die samen een drone vormen. Wij zien alleen een vliegend object, maar binnenin deze drone zijn legio onderdelen bezig om alles in gang te houden. Omdat een drone zoveel onderdelen bezit, kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat één van deze gedeelten binnen het geheel defect is. In die gevallen zal je een drone onderdeel moeten vervangen. Doorgaans is deze reparatie op zich helemaal niet zo moeilijk, maar zijn de juiste drone onderdelen vaak wel moeilijk te vinden. Gelukkig heeft Dronewinkel.eu voor jou een breed assortiment aan losse drone onderdelen, zodat jij altijd het onderdeel vindt dat jij nodig hebt. Hieronder zijn enkele van deze meest populaire drone onderdelen van deze webshop kort belicht.

Drone onderdelen van Dronewinkel.eu

De meest kwetsbare drone onderdelen, zijn waarschijnlijk de propellers. Deze lopen bij ruw gebruik namelijk vrij snel een defect op. Hierdoor kan het zo zijn dat ze niet meer optimaal werken of zelfs helemaal niets meer doen. Om deze reden zijn propellers dan ook oververtegenwoordigd bij de drone onderdelen die bij Dronewinkel.eu te koop zijn. Voor elk type drone kun je wel een setje propellers bestellen bij deze webshop. Van propellers voor je WLToys V323 tot propellers voor een Q650, hier vind je het allemaal.

Batterijen vervangen

Een ander drone onderdeel dat relatief vaak vervangen wordt, is de batterij. Dit kan om verschillende redenen. Natuurlijk kan het zo zijn dat je batterij kapot is of simpelweg ten einde, maar je kan ook een batterij bestellen omdat deze zorgt voor een langere vluchtduur dan je oude. Op Dronewinkel.eu vind je in principe batterijen voor alle merken en types waarvan de webshop ook complete drones aanbiedt.

Onderdelen die iets nieuws toevoegen

De meeste drone onderdelen zijn dus bedoeld om een defect op te lossen, iets wat kapot is te vervangen, maar er zijn ook onderdelen te bestellen die echt iets volkomen nieuws toevoegen. Bij Dronewinkel.eu vind je bijvoorbeeld de Parrot Skycontroller, een afstandsbediening voor je Bebop drone, die ervoor zorgt dat het bereik wordt vergroot tot maar liefst twee kilometer en bovendien nog andere technologische vernuftigheden met zich meebrengt.

Overige drone onderdelen

Andere drone onderdelen die je bij Dronewinkel.eu kunt bestellen om je drone weer helemaal tiptop in orde te maken of om een extra dimensie aan je vliegervaring toe te voegen, zijn bijvoorbeeld tandwielen, delen van de carrosserie en complete motoren. Je kunt al deze onderdelen gemakkelijk vinden door op de site het kopje ‘Onderdelen’ aan te klikken. Ongetwijfeld vind je hier ook het onderdeel waar jij naar op zoek bent. Als je dit onderdeel bestelt, wordt het gratis en gelijk de volgende dag bij je thuis afgeleverd. Zo kun jij na een korte reparatie snel weer volop genieten van je drone!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.